Hvad er Japansk Lifting

 

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlingsteknikker, hvor vi kombinerer teknikker inden for akupressur, japansk massage og ansigtszoneterapi. 

Vi arbejder med ansigtets muskler og ved hjælp af specielle tenikker afspændes ansigtet. Dermed løftes og glattes eventuelle rynker, der er forårsaget af spændinder.


Spænding og væskeophobning

Ved at arbejde med ansigtets muskler fjernes spændingerne. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger.

Behandlingen giver ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver dejligt velvære i hele kroppen og et mere ungdommeligt look.

 

Frisk glød

Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød, da blodgennemstrømningen i vævet forøges. Selv en enkelt behandling giver resultat, men skal resultatet være længerevarende er 6-8 behandlinger nødvendigt.

 

Sidste nye trend

Mange celebre skuespillere og tv-værter sværger til denne behandlingsform grundet de hurtige naturlige resultater. Japansk Lifting er ved at slå igennem som et godt alternativ til Botox og andre kemiske og kirurgiske behandlinger, hvor ansigtsmimikken stivner.

 

Kosmetisk operation

Japansk Lifting er et rigtig godt alternativ til kosmetiske operationer. Så har dit ansigt brug for et løft, er det en god ide at prøve Japansk Lifting, inden du kaster dig ud i et kirurgisk indgreb. 

Japansk Lifting kan også kombineres med Japansk Ansigtakupunktur.

 

Japansk lifting og stress

Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer som f.eks hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Inden disse symptomer viser sig i ubalancer i hud og ansigtet. Japansk Lifting hjælper til  afbalancere kroppens ubalancer.

 

Kroppen vil reagere

Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen.

Når reflekszoner udsættes for påvirkning, begynder kroppen at arbejde bedre, og dette kan give forskellige reaktioner.

Reaktioner kan blandt andet være, afslappethed, træthed og søvn, øget vandladning, grumset eller mørk urin, øget tarmfunktion, ændret afføringsmønster, udskillelse af sekret gennem næse og svælg samt humørsvingninger.